Domains By Tag

Qeveria Shqiptare Keshilli i Ministrave

km.gov.al Kryeministri Rama e falenderoi Presidentin Obama për mbështetjen e vazhdueshme qe ai vet dhe qeveria e Shteteve të Bashkuara kanë dhënë ndaj Shqipërisë, si dhe e siguroi atë se vendi ynë do të vazhdojë të qëndrojë në krah të SHBA-ve.

Keshilli i Ministrave.org

keshilliministrave.org nonOfficial web site. Provides fake information on the country, prime minister, the government's program, and public relations and administration.